Over Bianca Lobbezoo:

Toen ik 13 jaar oud was kochten mijn ouders hun eerste koophuis. Het was een spannende tijd waarin regelmatig een vlotte dame van de bank op bezoek kwam voor het hypotheekadvies en het bijbehorende papierwerk.

Ik keek vanuit het hoekje van de bank nieuwsgierig toe en dacht: “ dat zou ik later ook wel willen doen…”

Toen in 2006 een collega bij de Rabobank mij tipte voor de opleiding van hypotheekadviseur dacht ik weer terug aan mijn jeugddroom, en besloot ik ervoor te gaan. Een aantal maanden in datzelfde jaar, nadat ik mijn SEH diploma (Stichting Erkend Hypotheekadviseur) had behaald, kon ik binnen de organisatie doorstromen naar de functie van Hypotheekadviseur.

Inmiddels zijn er alweer meer dan 15 jaren verstreken en heb ik het vak van velerlei kanten mogen ontdekken. In de periode 2006-2010 heb ik bij de Rabobank gewerkt als hypotheekadviseur, en in de periode 2010-2015 als onafhankelijk adviseur bij twee verschillende regionale verzekeringskantoren.

citaat

Als kroon op mijn werk heb ik door een samenloop van omstandigheden in 2016 de stap kunnen zetten naar onafhankelijk hypotheekadviseur op zelfstandige basis, en daar geniet ik nog iedere dag met volle teugen van!

Graag ben ik u dan ook van dienst bij het creëren van een hypotheek waar u zich helemaal prettig bij voelt!

Een eerste gesprek is geheel gratis, dus maak gerust gebruik van de mogelijkheid om al uw vragen en wensen bij mij neer te leggen. Hieronder kunt u zien welke documenten een grote hulp zijn bij dit gesprek.

Graag tot ziens!

Privacyverklaring