Werkwijze

Zzp’ers / ondernemers:

Of het nu gaat om het aankopen van een woning of het aanpassen van uw huidige hypotheek, voor ZZP’ers en ondernemers ligt de uitdaging op een iets ander vlak dan voor een persoon in loondienst.

Uit mijn ervaring is gebleken dat een adviseur die goed op de hoogte is van de mogelijkheden bij de diverse geldverstrekkers het verschil kan maken…

Graag zet ik me dan ook voor u in zodat u zich met ondernemen kunt bezighouden!

Maatwerk:

In bepaalde gevallen volstaat de standaard regelgeving niet en is een goede adviseur die de kneepjes van het vak kent onmisbaar!

Ik wil u dan ook graag met trots laten weten dat het al meerdere keren is gelukt om met een goede onderbouwing toch de gewenste hypotheek voor elkaar te krijgen. Zelfs in gevallen waarbij eerder was aangegeven dat financiering niet mogelijk was!

Starters:

Als starter op de woningmarkt krijgt je met veel nieuwe aspecten te maken. Daarbij maak je vaak in een kort tijdsbestek belangrijke keuzes.  Een goede adviseur is hierin onmisbaar.

Graag adviseer en ondersteun ik jou/jullie in dit traject en gaan we samen op zoek naar de beste hypotheek.

Senioren:

Blijven wonen of verkopen…en bij welke bank kan ik terecht voor een goed en persoonlijk advies? En wat zijn mijn mogelijkheden nu ik (bijna) gepensioneerd ben?

Graag ben ik u van dienst in het onderzoeken en begeleiden van de mogelijkheden.

Omdat ik u thuis bezoek ontzorg ik u ook graag met het opvragen van diverse (digitale) dossierstukken die worden opgevraagd door de geldverstrekker.

Doorstromen / Verbouwen / Scheiden:

Bij de complexiteit van verhuizing naar een andere woning en/of een scheiding is het van belang dat u wordt begeleid door een expert. Door mijn ruime ervaring kan ik u hierin uitstekend van dienst zijn.

Een eerste gesprek is geheel gratis, dus maak gerust gebruik van de mogelijkheid om al uw vragen en wensen bij mij neer te leggen. Hieronder kunt u zien welke documenten een grote hulp zijn bij dit gesprek.