Recensies van klanten

Dennis

Waardering:

5-ster

Ik ben echt ENORM blij met jouw:

  • Harde werk
  • Brede visie op mogelijkheden
  • Doortastendheid
  • Snelle acties
  • Snelle reacties
  • Optimale bereikbaarheid
  • Hele fijne houding en manier van communiceren
  • En het feit dat jij realiseert wat anderen niet kunnen (uit eerdere ervaringen)

Barbara

Waardering:

4-ster

Via tevreden vrienden heb ik bij Bianca Lobbezoo aangeklopt. En zo zijn we twee jaar geleden begonnen met het uitzoeken naar het beste moment om mijn hypotheek over te sluiten.

Het advies was nog even te wachten en dat heb ik wijs opgevolgd. Tussentijds nog een afspraak gemaakt over de stand van zaken.

En toen werd ik gemaild door Bianca dat de beste tijd er aan kwam om zaken te gaan doen. Dat hebben we gedaan met als resultaat een gunstige taxatie en een hele lage rente. Ik ben goed geholpen en dat in deze bijzondere tijd.

Beste Bianca, dank je wel voor de goede zorgen en als ik je kan aandragen bij vrienden en familie, zal ik dat zeker doen!

Francien

Waardering:

4-ster

Mijn nieuwe huis kopen in Zeeland na mijn pensionering was het gemakkelijkste gedeelte. Een passende hypotheek vinden bleek een stuk lastiger.

Bianca heeft bijzonder vriendelijk en geduldig maar vooral ook vakbekwaam de optimale hypotheek voor mijn situatie verzorgd.

Ik kan haar dienstverlening van harte aanbevelen!

Frans en Marlies

Waardering:

5-ster

Hoe kom je vanuit een bijna hopeloze situatie in een heerlijk nieuw begin?

Dat is ons deel geworden door de enorme positieve energie, kennis en vakkundigheid van Bianca. Zij heeft ons geholpen een oude financiële last af te werpen en weer te gaan bouwen aan een nieuwe toekomst met een nieuwe hypotheek voor een prachtig huis waar wij heel veel zin in hebben. Het afwerpen van de oude situatie was een heel hobbelige weg met onverwachte obstakels, maar elke keer wist Bianca toch weer een pad te vinden zodat we verder konden. Zonder haar waren we niet zover gekomen. Bedankt Bianca, voor je vriendschap, je interesse en je toewijding om onze droom te helpen verwezenlijken.

René en Jolanda

Waardering:

4-ster

Onze hypotheekaanvraag was geen standaardaanvraag, maar één voor een ZZP-er, én waarbij oude en nieuwe wet,- en regelgeving elkaar ook nog eens kruisten. Een hele puzzel vonden wij.

Wij hebben bij drie verschillende aanbieders rondgekeken en informatie ingewonnen. Bianca stak hier met haar passende advies met kop en schouders bovenuit! Ze heeft ons meerdere berekeningen gegeven en naar onze mening zo haar uiterste best gedaan om alle opties die er zijn in afweging te nemen en zo het best passende en juiste plaatje voor ons tot stand te doen brengen.
Helaas ging vanuit de bank niet alles van een leien dakje, maar heeft Bianca (zelfs vanaf haar vakantie-adres) ons tot het laatste moment bijgestaan om het rond te krijgen.

Raden wij haar aan? Jazeker!

Daniëlle

Waardering:

5-ster

Uitstekend bij de sterren!

Echt een aanrader!
Doet de naam “ontzorgd” echt eer aan…
Zoekt alles tot in de puntjes toe uit en houdt je van alles goed op de hoogte!
Ze heeft mij een hoop hypotheek ontnomen!!

Willemijn L.

Waardering:

5-ster

Enorm tevreden ben ik over de werkwijze van Bianca: accuraat, helder, snel, meedenkend, eerlijk en vol kennis en kunde. Dit samen met haar persoonlijkheid waarin betrokkenheid, warmte en rust centraal staat maakt dat ik veel vertrouwen voelde en met een gerust hart het uitzoekwerk en regelwerk rondom de hypotheek aan haar over liet. Zelfs de makelaar was onder de indruk van het snelle en professionele handelen. Heel fijn om ontzorgd te worden in een periode waarin er veel van je gevraagd wordt. Ik kan daarom iedereen Bianca van harte aanbevelen.

Peter en Ellen

Waardering:

4-ster

Je hebt al de nodigde stress bij de aankoop van een andere woning en we werden door jou goed ontzorgd. De manier waarop je ons hebt geholpen is het dubbel en dwars waard. De goede voorbereiding voordat de hypotheekaanvraag de deur uit ging. Namelijk ervoor zorgen dat alle benodigde stukken door ons aangeleverd werden middels een checklist. Hier won je al een hoop tijd mee. Tevens kon je ons ook al vlot laten zien welke mogelijkheden er voor ons als klant waren om een nieuwe hypotheek af te sluiten. Je kwam met mogelijkheden waar wij zelf niet aan gedacht hadden of zelfs maar opgekomen waren. Hieruit blijkt je jarenlange ervaring en professionaliteit.

Professioneel, accuraat, snel, inlevend, betrouwbaar, vriendelijk, korte lijntjes en attent zijn dingen die op jouw van toepassing zijn. Zelfs was er een stukje nazorg nadat alles achter de rug was. Zeer attent is dat, en dat wordt door dan ook ons zeer gewaardeerd. Je weet, we zullen je zeker aanbevelen, en hebben dat ook al volop gedaan. Wij willen je hartelijk danken voor wat je voor ons hebt betekend. Waardering volop.

Patrick

Waardering:

5-ster

In een tijdsbestek van twee jaar, ben ik tweemaal verhuisd. In beide situaties deed ik een beroep op de goede dienstverlening van Bianca.

De (eerder) geleverde dienstverlening en kwaliteit deden mij besluiten om wederom te kiezen voor haar hypotheekadvies, begeleiding en resultaat. Voor ZZP-ers zijn situaties soms net even anders en kun je dan terugvallen op iemand die ervaren is. Het wiel (opnieuw) uitvinden moet men immers al vaak genoeg.

Annemiek en Boudewijn

Waardering:

4-ster

Bianca heeft ons zeer goed begeleid in het financieringstraject toen wij een andere woning kochten. Alle zaken en details werden ons zeer goed uitgelegd, en tevens was een afspraak maken aan het einde van de werkdag of ‘s avonds nooit een probleem. Bianca past zich moeiteloos aan, aan de agenda van haar klanten. In het gehele traject stond zij altijd voor ons klaar met uitleg, het regelen van de details en het uitzoeken of beantwoorden van onze vragen. Wij kunnen dan ook iedereen Bianca van harte aanbevelen!